Advokat till Nordic Gambling

Bakgrund

Nordic Gambling är en nyetablerad byrå och är den enda boutiquebyrån i Norden inom speljuridikens område. I dagsläget är byrån verksam främst inom områdena Licensiering, Compliance, och Public affairs men har ambition att utveckla verksamheten även inom andra rättsområden. Nordic Gamblings delägare är några av de mest välrenommerade juristerna i spelindustrin och har flera av världens största speloperatörer som sina klienter. Nu önskar man komplettera sitt team med ytterligare en senior jurist.

Arbetsuppgifter och Profil

Initialt innebär rollen fokus på juridiskt arbete relaterat till omregleringen av den svenska spelmarknaden. Myndighetskontakter, licensansökningar samt granskande av dokumentation i samband med licensansökningar blir centralt. Nordic Gambling stöttar dock sina klienter i ett bredare spektrum av legala frågor och du kommer även att arbeta med IT-relaterad juridik liksom GDPR, e-handel, IP, marknadsrätt, arbetsrätt och allmän bolagsrätt lite styrt av din nuvarande kompetensprofil.

Personen man söker förväntas axla en senior roll med eget ansvar för klienter och uppdrag. Idealt har du någon egen omsättning samt en önskan och förmåga att tillsammans med övriga delägare bygga upp din klientbas för delägarskap och ambitionen att öka Nordic Gamblings affär totalt.

Vi ser att du är advokat idag och har arbetat minst fem år på affärsjuridisk advokatbyrå i internationell miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med speljuridiska frågeställningar men inte ett krav. Däremot tror vi att ett genuint intresse för branschen är avgörande. Liksom specialisering i någon av ovan tidigare nämnda områden.

Nordic Gambling tillhandahåller juridisk rådgivning till en bransch i snabb utveckling. Det är därför viktigt att du har förmågan att ta snabba beslut och från tid till annan hantera en hög arbetsbelastning. Du har förmågan att kommunicera med personer på alla nivåer i en organisation, obehindrat på såväl svenska som engelska och är en dynamisk teamplayer som trivs såväl med självständigt arbete som i grupp. Tjänsten är placerad vid Nordic Gamblings kontor i centrala Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med LegalWorks. Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Lensmar-Friedman tfn 076-000 25 55, anna.lensmar-friedman@legalworks.se. Ansök på cv@legalworks.se. Sista ansökningsdag är 16 mars.

Anna Lensmar-Friedman
Ansvarig rekryterare