News and blog posts

8
Sep

LegalWorks söker affärsjurister

LegalWorks är en disruptiv innovatör på juristmarknaden och ett alternativ till de traditionella affärsjuridiska advokatbyråerna. Vi hjälper företag och bolagsjuristavdelningar i långsiktiga relationer där vi kan bidra med ett praktiskt förankrat arbetssätt och med djup branschkunskap. Nu söker vi en junior affärsjurist till vår interna advisory.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Legalworks team består av seniora experter samt unga talanger som ger bolagen strategisk och operativ juridisk rådgivning. Bland våra kunder finns såväl start-ups som de stora publika bolagen. Vi växer kraftigt och vi önskar nu rekrytera drivna juniora jurister med ett till tre års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete på bolag eller advokatbyrå. Vi söker dig som har intresse av att arbeta med IT-relaterad juridik, GDPR, eller inom Life Sciences.

För att trivas hos oss bör du ha en god kommersiell förståelse och vara en dynamisk team-player. Vi erbjuder dig en spännande vardag med roliga uppdrag och kompetenta kollegor som är stenhårt dedikerade till din personliga utveckling. Besök oss gärna på legalworks.se. Har du frågor rörande tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta CEO, Anna Lensmar-Friedman, 076-000 25 55 anna.lensmar-friedman@legalworks.se.  Ansök på cv@legalworks.se.

 

 

 

Leave a Reply