News and blog posts

22
Mar

Uppdrag som bolagsjurist i globalt företag

Nu söker vi 2-3 bolagsjurister till uppdrag för större globala organisationer. Vi tror du har arbetat på advokatbyrå och provat på bolagsjuristrollen genom secondment eller varit på bolag under några år. Avgörande är förmågan att kunna navigera i en stor organisation samt att kunna hantera avtalsfrågor i en internationell miljö. Tillträde under perioden juni-augusti. Uppdragslängd är 6 månader resp 2 år. Skicka ditt CV till cv@legalworks.se eller kontakta Anna Lensmar-Friedman, anna.lensmar-friedman@legalworks.se eller 076-0002555.

Om LegalWorks

LegalWorks är Sveriges största alternativa affärsjuridiska leverantör och hjälper företag med affärsjuridiska frågor i långsiktiga relationer där vi kan bidra med bolagsjuristens effektiva, praktiska arbetssätt och med branschkunskap. Vi jobbar med löpande rådgivning, interim, outsourcing och rekrytering i en flexibel modell.

Som konsult för LegalWorks är du del av ett nätverk av erfarna bolagsjurister och har tillgång till know-how och intern expertis, t ex inom arbetsrätt, dataskydd, offentlig upphandling och compliance.  www.legalworks.se

Leave a Reply