Associates till Wigge & Partners

Wigge & Partners är en advokatfirma specialiserad inom transaktionsjuridik. Firman bildades 2015 av en grupp advokater som tillsammans har omfattande erfarenhet av transaktionsjuridik och ett stort internationellt nätverk.

Wigge & Partners praktikområden är M&A, bank & finans, fastigheter samt kommersiell avtalsrätt och bolagsrätt. Vi är en boutiquebyrå som strävar efter att ha en intelligent och välavvägd approach till hantering av legala risker och transaktioner. En nyckelfaktor är att vi arbetar i små team där delägarna i stor utsträckning engagerar sig i uppdragen.

Vi samarbetar med olika specialister i vårt nätverk vilket innebär att vi även kan erbjuda våra klienter kvalificerad rådgivning inom andra affärsjuridiska praktikområden, såsom immaterialrätt, miljörätt, skatterätt och konkurrensrätt.

Wigge & Partners har under de första verksamhetsåren växt stadigt och vi är nu ca 20 medarbetare. Vi fortsätter att expandera och söker därför talangfulla och välmeriterade yngre Associates med upp till ca två års kvalificerad erfarenhet av transaktionsjuridik. Som sökande delar du vår syn på legal rådgivning och lockas av att arbeta i en starkt entreprenörsdriven miljö.

Som Associate på Wigge & Partners kommer du att få möjlighet att arbeta inom samtliga våra praktikområden i nära samarbete med erfarna affärsjurister, vilket vi är övertygade om kommer att vara mycket stimulerande för din karriärsutveckling.

I den här rekryteringen samarbetar vi med LegalWorks. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Anna Lensmar-Friedman på tfn 076-000 25 55, anna.lensmar-friedman@legalworks.se. Urval sker löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt på cv@legalworks.se.

Anna Lensmar-Friedman
Ansvarig rekryterare