Marknadskoordinator till LegalWorks

MARKNADSKOORDINATOR TILL LEGALWORKS

LegalWorks är den största alternativa leverantören av affärsjuridik på den svenska marknaden.  Vi är ”New Law” och hjälper våra kunder lyckas genom att förse dem med talang, kunskap och teknologi i en dynamisk era. Vi är en transformativ kraft i en konservativ bransch som är mogen för genomgripande förändringar. 

Rollen som Projektledare är en operativ roll inom marknad och kommunikation. Du kommer att vara webmaster för våra externa web-sidor, crm-system samt intranät. Du kommer även vara projektledare för våra utbildningar och events, tex Nordic Legal Tech Day. I rollen ingår också att arbeta med kommunikationsstrategier för våra olika verksamhetsområden samt digitala marknadsstrategier. Du kommer även bidra med support till vår rekryteringsverksamheten, bl a när det gäller annonsering.

Vi är ett snabbväxande företag med engagerade, högpresterande medarbetare. För oss är det viktigt att du är en dedikerad team-player som vill bidra till vår dynamik och fortsatta utveckling. Vi tror att du har arbetat i en liknande roll under något år och har erfarenhet av att arbeta med program och funktioner som Wordpress, Mailchimp, Google ad-words m m. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Lensmar-Friedman på alf@legalworks.se. Tfn 076-000 25 55. Sista ansökningsdag är 30 april. Varmt välkommen med din ansökan till cv@legalworks.se.

Anna Lensmar-Friedman
Ansvarig rekryterare