Rådgivande fastighetskonsult till Cresnia

Drivs du av att göra affärer, förhandla och vill arbeta med spännande uppdrag och kunder? Cresnia fortsätter att växa och söker nu en fastighetskonsult med projektledaransvar inom hyresfrågor till företagskunder till Stockholmskontoret.

Tjänsten
Som projektledare på Cresnia kommer du agera rådgivande fastighetskonsult och se till att dina kunder får rätt kontor till rätt pris och villkor. Du har förståelse för din uppdragsgivares verksamhet och hjälper kunden att göra en bättre affär och är hyresgästens lojala partner i dialogen med hyresvärden.

Arbetsuppgifter

  • Du ansvarar för hela förhandlingsprocessen och medverkar vid behovsanalys i samband med utredning av lokalförändringar i befintliga och nya lokaler.
  • Du företräder dina uppdragsgivare som är kommersiella hyresgäster.
  • Du rådger i hyresjuridiska frågor.
  • Du granskar hyresavtal och bevakar uppsägningstider.
  • Du bevakar hyresmarknaden och hittar lokaler till dina uppdragsgivare.
  • Du driver lokalprojektet framåt tillsammans med din kund.

Din profil
Vi ser gärna att du har fullgjord juristexamen, eller examen från affärsjuridiska programmet, och minst 5 års arbetslivserfarenhet bolag med liknande arbetsuppgifter. Vi fäster stor vikt vid din personlighet, affärsmässighet och ditt engagemang. Du är en skicklig förhandlare och har hög analytisk förmåga.
För att lyckas i tjänsten bör du vara en person som uppskattar utmaningar, högt tempo och är en naturlig nätverkare med ett öga för affärer. Du kommer att ha många olika kontaktytor såväl internt som externt vilket förutsätter att du har god kommunikationsförmåga, kan inge förtroende samt är duktig på att prioritera och strukturera upp ditt arbete.

Du utgår från vårt kontor på Östermalm och blir en del av ett team om fem personer.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Cresnia med LegalWorks. Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Anna Lensmar-Friedman på 076-000 25 55, anna.lensmar-friedman@legalworks.se.

Anna Lensmar-Friedman
Ansvarig rekryterare