News and blog posts

1
Nov

LegalWorks ansluter sig till #GivingTuesday-rörelsen och bidrar med gratis juridisk rådgivning

Giving Tuesday är en global kampanj med syfte att uppmuntra givande och engagemang, efter novembers shoppingdagar med Black Friday och Cyber Monday. För andra året i rad är kampanjen etablerad i Sverige, och i år ansluter sig LegalWorks med en egen kampanj, där vi vill ge vår tid och juridiska expertis helt gratis under en dag.

”Vi har ett företagsmotto och mission som lyder ’Vi tror att bra företag gör världen till ett bättre ställe. Vi finns till för att hjälpa dessa företag att lyckas genom att leverera högklassiga och innovativa juridiska tjänster’. Därför vill vi nu underlätta för dessa företag att få det stöd och support i juridiska frågor som de kräver, totalt utan kostnad” säger Alexandra Waldersten, marknadschef på LegalWorks.

LegalWorks kampanj, med hashtaggen #GivingLegalAdvice, vänder sig i första hand mot startups och mindre företag som inte har alla ekonomiska förutsättningar för att alltid kunna använda sig av juridisk support i den mån de kanske behöver. I slottar om 30 minuter kan man boka en helt kostnadsfri session med en expert inom olika juridiska områden, där rådgivningen kommer att ske på förmiddagen den 27 november, antingen via telefon eller på plats på LegalWorks kontor i centrala Stockholm.

Läs mer och boka din tid här!

För frågor kontakta Alexandra Waldersten:
Alexandra.waldersten@legalworks.se
+46 76 309 53 87

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.