LegalWorks förstärker på alla områden! - Legalworks

LegalWorks förstärker på alla områden!

LegalWorks fortsätter att växa. På juristsidan har Paulina Tokarikova och Pontus Danielson klivit in hos rådgivningsbolaget LWA med spjutspets inom bolagsrätt. Inom kort ansluter även Sandra Jona med fokus på IT-rätt, AI och utveckling av gruppens plattformsbolag LegalBuddy. Till LegalBuddy ansluter även Isabella Kubanek och Mikaela Hegg blir koncernens CFO.

Pontus har lång erfarenhet från några av Sveriges mest välrenommerade företag och advokatbyråer. Paulina kommer närmast från en internationell advokatbyrå och har erfarenhet från FN. Båda två kommer att bidra till att stärka LegalWorks Advisorys erbjudande inom bolagsrätt och företagstransaktioner med siktet inställt på nya affärsmodeller och sänkta trösklar för juridisk rådgivning. Paulina med huvudansvar för PlanetWorks, LWAs erbjudande till impact-bolag och inom ESG, och Pontus med kliande fingrar att med sin tunga expertis underlätta för företag att hantera bolagsrättsliga frågor och bidra till Sveriges utveckling som företagsland.

“Vi är överlyckliga att ha Paulina, Pontus och Sandra hos oss. När både stor kompetens och morgondagens stjärnor väljer att lägga sina krafter på den vision som LWA eftersträvar finns det extra anledning att fira. Det nya näringslivet byggs en kloss i taget och nu kan vi fortsätta vässa bolagsrätten, tech-fokus och erbjuda ännu bättre stöd inom ESG i vår verksamhet,” säger Caroline Snellman, VD på LWA.

Mikaela Hegg kommer närmast från en position som CFO på Mediafy AB i Bonnierkoncernen, där hon arbetat sedan 2010.

”Det skall bli otroligt roligt att få bli en del av LegalWorks. Jag är imponerad över företagets utveckling senaste åren och jag ser verkligen fram emot att få bidra med min kompetens och mina erfarenheter till en, för mig, ny bransch som är i en spännande transformation.”

“Mikaelas erfarenhet som CFO på ett snabbväxande bolag och bakgrund inom start-up-världen kommer väl till pass när vi tar verksamheten till nästa nivå och fortsätter utmana branschen genom affärsnära support och smarta tjänster,” säger Ulf Lindén, medgrundare till LegalWorks. 

Isabella Kubanek kommer närmast ifrån kredithanteringsbranschen med gedigen erfarenhet av kundrelationer, rådgivning och projektledning.

“Isabellas nya roll och kompetens inom customer success och sälj är mycket efterlängtat i takt med att efterfrågan av vår digitala juristtjänst ”Legalbuddy Plus” ökar. Isabella har lång erfarenhet inom området, senast som Client Delivery Manager, och blir en viktig besättningsmedlem på vår spännande utvecklingsresa,” säger Joel Wickman, VD på Legalbuddy.

Vi inom LegalWorks är mycket glada att ha er samtliga ombord!

Scroll to Top