Möt Mikaela Hegg, vår nya CFO - Legalworks

Möt Mikaela Hegg, vår nya CFO

LWA och hela LegalWorks-familjen har fått förstärkning. Vi välkomnar Mikaela Hegg som ny CFO och passar på att få en bättre bild av henne.
 
Välkommen till LegalWorks! Du har på väldigt kort tid fått halva kontoret att börja stå och jobba inklusive undertecknad. Det känns som att du är en person som har mycket i pipen och som vill känna sig startklar. Är det därför du gärna står?
Hmm, skulle ju kunna vara så att jag står för att jag börjar bli gammal och lätt blir stel om jag sitter.. Men din teori låter bättre, så jag säger ja vi kör på att det är därför jag står upp
 
Du gillar ju att cykla till jobbet har vi märkt. Miljövänligt och smidigt! Lägger du dig andras fartvind över Lidingöbron eller går du för personligt rekord? 
Lidingöborna verkar jobba främst elcyklar så jag hamnar i fartvinden oavsett tempo.  
 
Vad ser du mest fram emot med LegalWorks-resan? 
Att få lära känna alla, som so far verkar fantastiskt trevliga, smarta och peppiga, människor som jobbar här.
 
Om vi gräver lite djupare inom juridiken då. I advokatserien ”Suits” har karaktären Lewis Litt ett motto som sedemera blev tryckt på muggar. Hur löd det? 
En onlinesökning senare och You just got Litt upp! (Rätt!)
 
Har du någon morgonrutin?
Det varierar något, men de bästa dagarna är de som startar kring kl 05 för att hinna med tur till stallet och ridning innan jobbet.
 
Vad ser du mest fram emot i sommar?
Hoppas starkt på utomhuskonserter i sol, lyckades tajma 2 st i regn i augusti förra sommaren.. 

Vi på LegalWorks är otroligt glada att ha dig på plats!

Scroll to Top