LegalWorks vinnare i Breakit Impact Challenge - Legalworks

LegalWorks vinnare i Breakit Impact Challenge

Photo by: Breakit

Under 30 dagar har över 400 företag deltagit i Breakit Impact Challenge, en digital bootcamp för att förbättra sitt eget företag att bli grönare och mer klimatsmart. Vi på LegalWorks antog utmaningen och har den senaste månaden workshoppat, diskuterat internt och initierat projekt för att sänka våra koldioxidutsläpp och ta steget mot en hållbarare framtid. Vi har bland annat jobbat utifrån ett design thinking-perspektiv och tagit fram grafiska policys som alla anställda lätt ska kunna ta till sig. Vi har startat ett upprop för alla våra coworking-kollegor att ta del av för ett klimatsmartare gemensamt kontor. Vi har sett över våra avtryck, förfasats, diskuterat, implementerat, och klimatkompenserat genom trädplantering.

Och allt hårt arbete har gett resultat! Inte bara kan vi stolt titulera oss som ett grönare och mer hållbart varumärke direkt från kärnan, utan igår tog vi även hem vinsten “Årets Eldsjäl” på prisutdelning vid Breakit Impact Challenge-avslutningen. Motiveringen till vinsten är att vi “Med liv och lust tagit sig an varje steg med stort allvar, och samtidigt inspirerat andra till förändring”.

Vi är oerhört glada över att vi får vara med på detta initiativ av Breakit, och ser detta som första steget i en gemensam resa mot ett hållbarare och klimatsmartare samhälle. Tusen tack till Breakit, och tack till alla andra företag som varit med under dessa 30 dagar. Vi är alla eldsjälar.

Scroll to Top