LegalWorks expanderar och knyter till sig tre nya konsulter - Legalworks

LegalWorks expanderar och knyter till sig tre nya konsulter

I ytterligare ett steg mot att diversifiera sitt tjänsteutbud och bli den ledande new law-leverantören på den nordiska marknaden, presenterar LegalWorks tre nya konsulter som nu ansluter till teamet. Carl Otto ’Cato’ Lange, Marika Adelmar och Kati Stor är nytillskotten som ska hjälpa LegalWorks att bredda tjänsteutbudet.

”Vi fortsätter att växa, och det är jättekul att knyta till sig dessa tre extremt kompetenta och kunniga juristerna. Deras gedigna erfarenhet gör att vi utökar vårt erbjudande och expertområden ytterligare. Deras samlade kompetens bidrar enormt till det dream team som vi på LegalWorks bygger upp, och de kompletterar vår Legal-On-Demand-tjänst på ett otroligt bra sätt”, säger Ulf Lindén, COO och medgrundare LegalWorks.

Carl Otto Langes fokus ligger på fastighetsrätt men han har under sina 30 år som advokat kommit i kontakt med de flesta affärsområden. Han inspireras av att bygga framgångsrika affärer och har som yrkesmässig grundidé att arbeta i framkant med att skapa bra legala strukturer för klienterna genom noggrant arbete i förberedelser, strategier, projektledning, förhandlingar och avtalsskrivande. 

Marika Adelmar är en senior affärsjurist med erfarenhet från såväl privat som offentlig sektor. Hon har en bred juridisk kompetens med tyngdpunkt på kommersiell avtalsrätt, fastighets- och hyresrätt, entreprenad- och konsulträtt, offentlig upphandling, associationsrätt, bank-och obeståndsrätt, transporträtt och konkurrensrätt. Marika stora intresse för samhällsfrågor och människors livsvillkor är en drivande faktor i hennes karriär.

Kati Stor är affärsjurist med 10 års internationell erfarenhet som legal counsel och avtalschef. Hennes juridiska expertområden är kommersiell avtalsrätt, immaterialrätt, IT-rätt, EU:s miljörätt, GDPR, och EU:s upphandlingslag. Kati är engelsk solicitor vid Senior Courts of England and Wales.

Behöver du förstärkning av teamet eller expertstöd inom ett specifikt område? LegalWorks tillhandahåller jurister inom de flesta branscher, både expertkompetens och mindre seniora roller. Läs mer om vår Legal-On-Demand-tjänst här: https://legalworks.se/legal-on-demand/

Kati Stor är affärsjurist med 10 års internationell erfarenhet som legal counsel och avtalschef. Hennes juridiska expertområden är kommersiell avtalsrätt, immaterialrätt, IT-rätt, EU:s miljörätt, GDPR, och EU:s upphandlingslag. Kati är engelsk solicitor vid Senior Courts of England and Wales.Behöver du förstärkning av teamet eller expertstöd inom ett specifikt område? LegalWorks tillhandahåller jurister inom de flesta branscher, både expertkompetens och mindre seniora roller. Läs mer om vår Legal-On-Demand-tjänst här: https://legalworks.se/legal-on-demand/

Scroll to Top